Aktuality
Populárny článok

Posedenie jubilantov z Jednoty dôchodcov

trojkoncert
poradna

Jednota dôchodcov Základná organizácia Zlaté Moravce zorganizovala vo štvrtok 19. októbra 2023 posedenie pre svojich členov, seniorov z nášho mesta, ktorí sa tento rok dožívajú okrúhleho jubilea.

Na stretnutie, ktoré sa konalo v jednej zo zlatomoraveckých reštaurácií prišlo niekoľko desiatok seniorov, ktorí sa v tomto roku dožili 75, 80 a 85 rokov.

Na slávnosti boli prítomní i pozvaní hostia – poslanec NR SR Marián Kéry, primátor Zlatých Moraviec Dušan Husár, poslankyňa mesta a okresná predsedníčka Jednoty dôchodcov Zlaté Moravce Marta Eckhardtová, poslankyňa mesta Klaudia Ivanovičová a hlavná kontrolórka mesta Zita Koprdová.

V úvode stretnutia privítala všetkých jubilantov a pozvaných hostí predsedníčka mestskej – zlatomoraveckej Jednoty dôchodcov Helena Holečková. „Chcem vám popriať pevné zdravie, radosť zo života, veľa splnených prianí, veľa dlhých rokov a veľa pevných krokov. To vám želám za celý tím našej organizácie,“ popriala seniorom a zároveň sa poďakovala sponzorom podujatia, menovite primátorovi Dušanovi Husárovi, poslancovi Mariánovi Kérymu a hlavnej kontrolórke Zite Koprdovej.

Všetko dobré seniorom popriali aj pozvaní hostia. „Dnes sme tu pri takej peknej príležitosti, pretože oslavujeme vaše jubilejné narodeniny. Ja vám chcem popriať naozaj to, čo je najdôležitejšie – pevné zdravie. Ďalej veľa šťastia, spokojnosti, životného optimizmu a tým šťastnejším z vás želám, aby sa mohli tešiť zo svojich vnúčat a detí,“ povedal jubilantom Marián Kéry. „Prajem vám, aby ste mali pevné zdravie. Nech máte dobrý optimizmus a veľa šťastných rokov pred sebou,“ poprial seniorom primátor Dušan Husár.

Všetci jubilanti boli na stretnutí obdarovaní darmi. Pripravený bol i hudobný program. Vystúpil Ján Ďurech, Dáša Kunkelová a manželia Venceloví.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button